Kookstudio Assen is overgenomen door Joop Zwiep

bartje kookstudio assen

B. Bakker, NSR
Het was een goede en leerzame dag, voelde mij zeer op mijn gemak en de chef-kok is een prima kok.

Familie Jellema
Enorm genoten bij de kookworkshop in het kader van de 75ste verjaardag van mijn moeder. Leuk en lekker gekookt onder leiding van kok Ilias en genoten van de prettige verzorging van gastheer Sietze. Beveel deze kookstudio en deze heren van harte aan bij familie en vrienden!

Susanna Harry en Johannes van der Duin
Zaterdag 9 april Indonesisch gekookt met heel veel leuke mensen ter gelegenheid van het 30-jarig huwelijk van onze vrienden Berend en Petra. We hebben enorm veel plezier gehad en heerlijk gegeten dus de workshop is geslaagd! Karel en Sietze bedankt voor jullie uitleg en ondersteuning... :-)

Berend en Petra Dik
Wij hebben afgelopen zaterdag ons 30-jarig huwelijksfeest gevierd met onze familie en vrienden. De leeftijd van de gasten varieerde van 20 t/m 83 jaar en iedereen heeft ontzettend genoten! Mede door de goede zorg van Karel de kok en de gastheer Sietze hebben wij een fantastische avond gehad. Heren top! Hartelijk dank voor jullie inzet!

Cecile
Woensdag 23 maart jl. een workshop Indonesisch koken gevolgd met een groep vrouwelijke collega's. Met behulp van de kok en de gastheer heerlijke gerechten gemaakt en daarna met smaak opgegeten. Het was een geslaagde en gezellige avond!

Alfa-college
Na de studiedag van de deelnemersadministratie ging het team op bezoek bij Kookstudio Assen. We werden allemaal persoonlijk ontvangen door gastheer Sietze en top kok Karel. We werden in 3 groepen ingedeeld en hebben in de teams heerlijke Indonesische gerechten bereid. Karel is een prima coach in deze en Sietze was de perfecte gastheer. We hebben genoten van het koken en de gerechten smaakten over heerlijk. Kortom een tot in de puntjes verzorgd culinair uitstapje. Karel en Sietze bedankt voor jullie begeleiding in deze.

Jannie Manting
Wij hebben een prima verzorgde kookworkshop gehad van Karel en Sietze! Als team zorg van het Drenthe College hebben wij dit zeer op prijs gesteld.

Brw JDE Joure
Vrijdag 6 november zijn we zeer gastvrij ontvangen door Sietze en de chef kok van Kookstudio Assen. Met een hapje en een drankje en goede uitleg en sfeer hebben wij een lekkere maaltijd klaar gemaakt en heerlijk gegeten. Dit is zeker een aanrader voor iemand die eens wat anders wil.

Eveline
Vrijdag 16 oktober zijn we, 14 collega's van Variass, zeer gastvrij met een hapje en een drankje ontvangen door Sietze en Karel om vervolgens een Indonesische kookworkshop te volgen. Het was een geslaagde smakelijke avond! Echt een aanrader voor iedereen die van lekker eten en gezelligheid houdt!

Gemeenteraad Zuidhorn
Wij zijn met de raadsleden collegeleden en hun partners op raadsexcursie geweest. Laatste onderdeel was samen koken bij Kookstudio Assen. We hebben een hele leuke avond gehad. Het wedstrijdelement zorgde voor de nodige rivaliteit en hilariteit. Erg gezellig. Zeker een aanrader. En uiteraard heerlijk gegeten.

Hanneke
Super leuke (nichtjes) dag gehad. Goed geregeld, Leuke sfeer en lekker eten!!!

Janet
Wat een gezellige avond hebben we gehad! Lachen, drinken, koken en heerlijk eten. Een aanrader voor een topavond!

Anita Noord
We hebben een prachtige avond gehad bij Kookstudio Assen. We zijn zeer gastvrij ontvangen en alles was perfect georganiseerd. De kok Karel en de gastheer Sietze willen wij hierbij heel hartelijk bedanken voor een onvergetelijke verjaardag. TOP!!!

SNS Verzekeringen
Met een groep van 14 personen hebben wij een erg leuke avond gehad in Kookstudio Assen. In twee groepen hebben wij een Indonesisch menu gemaakt en gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar. Karel en Sietze bedankt!

Marthe Oudega
Top avond gehad in Kookstudio Assen. Teamwork gezelligheid en culinair genieten kwamen hier erg goed samen. De verzorging was super! Nogmaals bedankt. Met vriendelijke groeten Marthe Oudega Rabobank Assen en Noord-Drenthe

Univé Noord Nederland
Zeer geslaagde avond gehad met collega's. We hebben een heerlijk Italiaans menu gekookt. Voor herhaling vatbaar!!

Robbert Egging
Donderdag 12 mrt jl. erg leuke avond gehad bij Kookstudio Assen. Onder de goede begeleiding van beide heren gezamenlijk in teams een prima Italiaanse maaltijd bereid. Uitkomst was beter dan verwacht! Zeker een aanrader.

Johan Kannegieter
Prima gelegenheid om in een ongedwongen sfeer elkaar op een andere manier te leren kennen. Goede begeleiding door kok en het zelf gemaakte eten smaakte prima.

Henk Westerbeek
Tijdens een kennismaking van het project team Gasunie en Bohlen Doyen hebben we met 35 personen in 4 teams een complete Indonesisch menu gemaakt dat dankzij begeleiding van Karel en Sietze heerlijk heeft gesmaakt! Het was super gezellig en leerzaam echt een aanrader.

kookworkshop gasunie
kookworkshop gasunie

Anne Bierma
Op 29 januari kookworkshop Italiaans gehad vanuit onze PV. Erg leerzaam en smaakvol... Nog bedankt voor de gezellige avond!!

Fam. Renkema
Vandaag een fantastische kookworkshop gedaan onder leiding van Sietze en Karel. Heerlijke Indonesische gerechten gemaakt. Het was echt een geslaagd feest!

Eurest Services
Met onze collega's hebben we 23/1 een kookworkshop 'Italiaans' gevolgd. Het was een zeer gezellige en smaakvolle avond mede dankzij de begeleiding van chef-kok Karel en Sietze. Een prachtige ruime en moderne lokatie. Een aanrader!

Linda Monique
De viering van het 25-jarig jubileum van onze collega Carin in Kookstudio Assen was ontzettend gezellig en heel geslaagd! We hebben met 37 personen in 4 teams een complete Indonesisch menu gemaakt dat dankzij de goede voorbereiding en begeleiding van Sietze en Karel heerlijk heeft gesmaakt! :-)

Univé Noord-Nederland
Samen met collega's in 3 groepen Italiaans gekookt. Het was heel gezellig en vooral ook erg lekker. Mooie kookstudio en prima geregeld. Echt een aanrader. Sietze en Karel hartelijk bedankt en tot een volgende keer.

Viona Groenheide
Op 25 november met zakelijke relaties een driegangen diner gekookt. De ontvangst was zeer gastvrij. Chefkok met kennis van zaken en humor. Heerlijk gegeten. Een zeer geslaagde avond.

Inge Guichelaar
Afgelopen donderdag een leuke avond gehad bij de kookstudio. In een prachtige keuken samen met collega`s heerlijk gekookt. Bedankt!

Stichting Unive Rechtshulp
Op 14 november hebben wij heerlijk Italiaans gegeten. We hebben inspiratie opgedaan en de recepten mee naar huis gekregen. Graag tot een volgende keer!

GGD Drenthe
Op donderdag 13 november jl. hebben wij in verband met een uitje van het cluster Gezondheid Veiligheid onder begeleiding van Karel Italiaans gekookt. Het was een geslaagde avond!

Henry Duijvestijn
Mooie ambiance, keurig verzorgd en ingericht, goede support van de chef-koks/ eigenaren. Leuke ervaring zo samen met elkaar het diner te maken!

Harriet
Wij hebben een super leuke kook avond gehad onder leiding van Karel. Wij hebben Indisch gekookt en vooraf heeft Karel ook wat verteld over de afkomst van de gerechten. Erg leuk! Een echte aanrader!!!

Lan van Rijt
Vanavond heben wij, theorie-medewerkers van het CBR, in de Kookstudio Assen het 25 jarig jubileum van onze collega Renny Hofman gevierd. In de gezellige en professionele keuken van Sietze hebben wij met zijn hulp, en van chef-kok Karel, een geweldige indische rijsttafel op tafel gezet. De sfeer was super, het eten lekker, het gezelschap aangenaam, kortom een top avond. Iedereen bedankt!

Ingrid Jansema-Bontekoe
Nog even een wel hele late reactie op een fantastisch afscheid, 26 september. Ik heb erg genoten van het koken het gezamenlijk eten het was heel lekker en gezellig. Jullie worden nogmaals bedankt en veel succes voor de toekomst. Ik zal het zeker aanraden voor diegene die hiervoor interesse toont.

Sandra Steenhuis-Huizenga
De avond voor onze groep georganiseerd zat heel professioneel in elkaar. Het was ongedwongen heel gezellig en door de sturing ook heel lekker. Voor herhaling vatbaar.

Trinette
Ik heb een heel leuke avond gehad. Kookworkshop Italiaans met collega's o.l.v. chef Karel. Lekkere gerechten gemaakt en alles goed voor elkaar.

Wilhelmina Ziekenhuis Assen
Gezellig met een groot gezelschap een Italiaanse kookworkshop gehad. Erg leerzaam en geweldig lekker. Groet, Marian van den Berg

bedrijsuitje kookstudio

Mark Haarsma
Net thuis van een vrijgezellenfeest. Lekker Mexicaans gekookt met superkok Ilias! Geweldige sfeermaker en super eten gekookt en gegeten! Volgende keer zeker weer!

Anneke Dekker
Vrijdagavond 12 september 2014 hebben wij een teambuilding gehad bij Kookstudio Assen. We waren met 18 personen. De kookstudio ziet er prachtig uit en we werden erg vriendelijk ontvangen. Onder begeleiding van een chef kok hebben we heerlijk gekookt. Daarna konden we ons eigen gemaakte menu opeten. Iedereen van onze groep vond het erg geslaagd. Een aanrader voor een teambuilding of andere groepen.

Emily van der Molen
Superleuk vrijgezellenfeest gehad, Sietze en Ilias hadden de sfeer er snel in zitten. Onze vrijgezel was blij verrast en ons eigengemaakte Griekse eten smaakte haar prima. Bedankt voor een super gezellig feestje!

Joanne Boonstra
Gister voor de tweede keer met onze personeelsvereniging Werkplein Baanzicht een workshop gevolgd bij de kookstudio. Wederom enorm goed verzorgd en leuk opgezet! Het is fantastisch dat de kookstudio met je mee wil denken. We hadden een eigen idee over een workshop die niet standaard wordt aangeboden namelijk de workshop high tea. Dit is speciaal voor ons opgezet, helemaal super! Bedankt Sietze en Karel! Wij komen vast en zeker opnieuw terug bij de kookstudio! We zullen hard nadenken over een nieuwe leuke workshop!

Jens Oolders
Als je een geslaagd teamuitje wil organiseren moet je zeker bij Kookstudio Assen zijn!!! Op 3 juni 2014 hebben wij ons teamuitje gehouden bij de kookstudio. Samen met Sietze en chef-kok Karel hebben wij een Indonesisch driegangendiner gemaakt. Het was een uitje waarbij geen enkele wanklank gehoord is, iedereen vond het verrassend leuk, ontspannen en bovenal heel erg lekker. Ook het competitie element was erg geslaagd. Maar vooral het feit dat je met elkaar in een ongedwongen en ontspannen sfeer met elkaar aan het koken bent maakte het een uitje dat voor herhaling vatbaar is. Sietze en Karel nogmaals bedankt voor de super leuke dag.

TOP Technisch Beheer
Prima locatie voor een gezellig en smaakvol bedrijfsuitje. Wij hebben ons erg goed vermaakt en de Indonesische keuken met z'n vele kruiden en specerijen leren kennen met als resultaat de mannen groep 1 als terechte winnaars. Bedankt voor de TOP avond!

Dick Kieneker
Op 8 maart 2014 hebben wij ons 25 jarig huwelijksfeest gevierd in de kookstudio. Ontvangst met koffie en gebak en daarna mogen we met zijn alleen "zelf aan de bak". Sietze en Ko de chef kok hebben er een geweldige avond van gemaakt. Heerlijke gerechten en een relaxte sfeer waarin iedereen op zijn niveau jong en oud kan meedoen aan de bereiding van de maaltijd. De kookstudio is een echte aanrader voor een bijzonder huwelijksfeest.

trouwfeest kookstudio kookworkshop trouwen

Operaties NAM
19 februari genoten we van een kookworkshop met een Russisch tintje ter gelegenheid van de overplaatsing van een collega. Een ongedwongen, gezellige en ook nog leerzame avond. Een aanrader!

J. Ansenk, Shell Projects & Technology
Hartelijk bedankt, was een erg geslaagde avond!

Mariska Mesken
Op donderdag 20 februari zijn wij, AOC Terra Assen, bij Kookstudio Assen geweest voor ons teamuitje. Wij hebben deelgenomen aan een kookworkshop met, hoe kon het ook anders, een Russisch tintje. Met zoveel Olympische medailles werd daar toch rekening mee gehouden. Het programma zat goed in elkaar, het was een heerlijke ongedwongen sfeer waarin wij gezellig konden koken onder het genot van een drankje. Alles was prima geregeld en straalde professionaliteit uit. En zoals het in een workshop hoort hebben we ook nog wat geleerd. Kortom een echte aanrader. Enige minpunte; ik zat niet in het winnende team ;-)

Personeelsvereniging Yarden/ Geerts
Vrijdag 14 februari ons personeelsfeestje gehouden in de Kookstudio. Fijne gezellige en zeer goed verzorgde avond gehad. Zeer aan te bevelen.

J. de Wind
We hebben een leuke workshop gehad! In het kennismakingsgesprek kregen we een goede indruk van de Kookstudio. Een vriendelijke ontvangst en er was veel mogelijk. De kookworkshop zelf: we kregen uitleg van de kok over hoe een Italiaanse maaltijd te bereiden en dat was even schrikken! We dachten dat het ingewikkeld zou worden. Dat was het niet want iedereen kreeg hulp wanneer nodig van de kok. We hadden in 2 groepen de maaltijd verzorgd en het resultaat was boven verwachting. De ruimte was prima en de kookgelegenheden waren ruim. De begeleiding was prima. Tussendoor kon een ieder drankjes tot zich nemen. Een aanrader. Heren; bedankt!!

Marjon
Vrijdagavond 24 januari leuke avond gehad met onze MT-leden en hun partners. We waren verrast door de mooie locatie! Onder leiding van chef-kok Karel hebben we lekker Indonesisch gekookt/ gegeten.

Tjerk de Vries
Donderdag 16 januari 2014 heb ik afscheid genomen van mijn werk dmv een kookworkshop in Kookstudio Assen. Dit is bijzonder geslaagd. Een heerlijk menu dat in alle ontspannenheid kon worden bereid onder deskundig toezicht. Door de deelnemers is het op deze wijze afscheid nemen bijzonder gewaardeerd. De ambiance van de Kookstudio heeft hier zeker toe bijgedragen. Sietze en collega nog hartelijk dank.

Ali
Gisteravond ons praktijk-uitje gehad bij Kookstudio Assen. Ontzettend gezellig, heerlijk gekookt met z'n allen, ongedwongen sfeer en fijne gastheren. Zeer de moeite waard.

Agnes Brink
We hebben vorige week een tapasworkshop georganiseerd voor 40 medewerkers van Promens Care. We hebben een hele leuke leerzame gezellige en lekkere avond gehad. Alles was goed voorbereid door de Kookstudio. De Kookstudio is ruim opgezet waardoor iedereen goed uit de voeten kan. Complimenten!

PC NAM
Kookstudio Assen; DOEN!!! Als afdelingsuitje voor 45 personen vanuit de NAM zochten we naar een gelegenheid waarbij iedereen zich zou vermaken zowel met een activiteit/ hapje en een drankje. Kookstudio Assen heeft zich ontpopt als een uitstekende gelegenheid hiervoor. Na het kennismaking bezoek met Sietze, waarbij uitgelegd hoe een avond er zoal uit zou gaan zien, besloten we de 29st november vast te leggen. We kunnen niet anders zegen dan dat we een zeer gezellig/ informele en entertainende avond hebben gehad; leervol voor zowel de kokers als niet kokers onder ons. Voor herhaling vatbaar!!!!

Provincie Drenthe
Met een aantal collega's onlangs een heel gezellige Italiaanse kookworkshop beleefd. Goede uitleg vooraf gekregen. Niet alleen waren de gerechten heerlijk we hebben ook nog eens vreselijk veel lol gehad. Een mooie locatie met een geweldige keuken. Beslist voor herhaling vatbaar!

Univé Noord-Nederland
Bedankt voor het verzorgen van de indonesische kookworkshop. De overheerlijke gerechten zijn met veel plezier door onze 'hobbykoks' bereid. Dit alles onder zeer deskundige leiding van de chef-kok. Sietze bedankt voor de gastvrijheid!

Wijkcentrum De Componist
Wij, de vrijwilligers van De Componist, hebben een heel gezellige actieve vrijwilligersavond gehad. De ruimte, het eten en de begeleiding was prima. Een aanrader.

Broekhuis Volvo Assen
Zeer aan te bevelen om als teamuitje te doen! Mooie gerechten, leuke inrichting en alle ingrediënten om er een topavond van te maken.

Jeannette Hospes-Poiesz
Afgelopen zaterdagavond met 23 collega's van Achmea HealthCenter in Assen een hele leuke kookworkshop gehad. De recepten waren geschikt voor ervaren en minder ervaren koks zodat iedereen er iets van kon opsteken. Sfeer en ambiance waren top ! Bedankt Sietze voor de leuke avond, tot de volgende keer!

Henk Rodenboog
Wij, de groep van Cofely, hebben heel erg genoten. Zeker de moeite voor herhaling waard.
Henk Rodenboog, Projectcoordinator

George Wesseling
We hebben met de ACV Businessclub op woensdagavond 30 oktober een hele leuke avond gehad bij Kookstudio Assen. Een heerlijk stamppotbuffet genoten in een sfeervolle ambiance. Waarin het plezierig netwerken was. Gastheer Sietze heeft ons ontzettend verwend. Voor velen de eerste kennismaking met de kookstudio maar niet de laatste keer. Als je met een groepje wat leuks wil doen in een ontspannen sfeer dan kan dat uitstekend bij Kookstudio Assen. Namens ACV bedankt Sietze! Groeten, George Wesseling

acv assen

Allard Hingstman
Afgelopen zaterdagavond een zeer leuke Italiaanse kookworkshop mogen doen met de ondernemersvereniging van Annen. Bedankt voor de gezellige avond.

Dennis Assink
Recent bezochten wij met ons voltallige team de kookstudio. Inmiddels kijken wij terug op een buitengewoon gezellige smaakvolle en gezellig avond. Team CJBS De Kloostertuin.

PRA International
Dank voor de leuke avond!

Promens Care
Samen Indonesisch gekookt met ons personeelsuitje. Wat een mooie ruimte en heerlijke recepten! En prima begeleiding van de gastheer en chefkok.

Linda Nederhoed
Mede dankzij Kookstudio Assen is onze jaarlijkse teamuitje een succes geworden. Mijn dank aan de Chef-kok en Sietze is het een onvergetelijk leerzame smaakvolle coöperatieve en een gezellig teamuitje geworden. Bedankt Kookstudio Assen

Riana blaauw
Het vrijgezellen feestje was helemaal geslaagd. We hebben gezellig Italiaans gekookt en daarna heerlijk opgegeten, we hadden super begeleiding en de sfeer was helemaal top!!! Heel erg bedankt en succes met jullie prachtige kookstudio!!! Groetjes Riana

Hanneke
Vrijgezellenfeest was leuk, lekker en zeer gezellig. We hebben een erg leuke avond gehad en ondanks de lachbuien ook nog het één en ander geleerd :-)

PRA Assen
Super avond gehad met onze afdeling. Gezellig gekookt met collega's en daarna heerlijk het resultaat opgegeten. Erg goed dat alle ingrediënten voor de Indonesische keuken vers waren en dat veel mensen niet wisten hoe bv laos eruit ziet!

Autobedrijf Boer
Afgelopen zaterdag hebben wij een zeer gezellige avond beleefd bij de kookstudio in Assen. Goede begeleiding en verse producten! Ook vanuit onze 'groep' niets dan positieve reacties. Kortom: voor herhaling vatbaar!

Familie van den Berg
We hebben op 6 april ons jaarlijks familiefeestje dit maal gehouden bij Kookstudio Assen. We hebben het ontzettend naar onze zin gehad. Het was gezellig, zeer goed eten met dagverse produkten. Sietze, Chef Ko, nogmaals hartelijk bedankt voor de meer dan geslaagde avond!!

Erika Ratering
We hebben een zééér gezellig en smaakvolle avond gehad. Mexicaans....ga de recepten zeker thuis maken!

Joost van der Werf
Prima avond; goede en professionele voorbereiding en begeleiding, relaxte omgeving, zeer gezellige sfeer.... en heerlijk gegeten en gedronken. Ideaal uitje voor grote groepen.

Aukje Boomsma
Leuke avond gehad! Onze Griekse kok was een prima entertainer, gezellig gekookt en lekker gegeten

Roelof Kregel
Wederom een succesvolle avond. Op 27 februari 2013 heeft de personeelsvereniging van de WMD een kookworkshop georganiseerd bij Kookstudio Assen. Vorig jaar hebben we voor het eerst kennis gemaakt met de kookstudio, het thema was toen Grieks. Omdat het zo goed was bevallen hebben we dit jaar wederom gekozen om bij Sietze een avond te organiseren. “Mexicaans” was het thema. Onze club van 21 personen hebben weer heel wat geleerd, gelachen, genoten en heerlijk gegeten van datgene wat we zelf gemaakt hadden. De kok gaf ons een goede uitleg van- en hoe te bereiden lekkernijen. Met een grapje en een grolletje wist hij ons zover te krijgen dat het eindresultaat verbluffend was. Het was een super gezellige avond. De vraag van de aanwezige deelnemers was niet van of het voor herhaling vatbaar was maar wat is het thema voor volgend jaar. Succes verzekert! Voor het programma van 2014 zullen we wellicht weer een avond gaan plannen met het thema Indisch. Namens de PV, WMD Roelof Kregel.

Sudosa MC selectie
Vanavond een heel gezellige avond gehad met de toppers van de MC selectie van volleybalverenging Sudosa-Desto. De meiden en staf hebben genoten van de zelfgemaakte pannenkoeken en toetjes. Het was een mooie voorbereiding op de Nederlandse kampioenschappen van morgen!

Alet
Het was weer gezellig om met de kookgroep een 3-gangenmenu te bereiden. Elke keer weer een verrassing wat Ko in petto heeft. Dit keer was het ravioli, eendenborst en chocolademousse. Maar het hoogtepunt van vanavond was toch zeker de bananensouffle ;-)

Andre Bouwmeester
Op 25 januari 2013 met 14 personen een zeer geslaagde avond gehad dankzij jullie enthousiaste begeleiding mooie en goed uitgedachte recepten en prima locatie. Ook de afstemming vooraf verliep naar wens. En tot slot heerlijk gegeten met goede wijnen. Een absolute aanrader.

Reinier den Hertog
Op zaterdag 19 januari 2013 hebben wij met ons gezin en familie mijn 50e verjaardag gevierd in de kookstudio. We hebben het erg naar ons zin gehad met het bereiden van het eten het was heerlijk een echte aanrader om dit te doen met een grote groep. De begeleiding van Sietze en Ko was uitstekend veel praktische tips gehad die ook prima thuis toepasbaar zijn.

Bedrijf UNIFORM-Agri
Wij hebben met ons bedrijf dit jaar ons kerstdiner gehouden bij Kookstudio Assen. We waren met ongeveer 40 mensen en we hebben een super gezellige en geslaagde avond gehad. Het eten was heerlijk en de begeleiding was super. Kok Ko legde alles haarfijn uit in het Engels en bleef heel rustig ondanks de drukte en chaos hier en daar. Sietze was er voor de backup en zorgde dat alles gesmeerd liep. Kortom; erg geslaagd en voor herhaling vatbaar!

B. van Tricht
Donderdag 13 december een fantastische middag/ avond gehad met ons NL Project Services Team van NAM, circa 40 personen bij de Kookstudio te Assen. We zijn zeer gastvrij ontvangen met koffie thee en wat lekkers; na 1 uur vergaderd te hebben, wat ook in de Kookstudio heel goed kan!, hebben we een heerlijk Winters menu klaargemaakt onder begeleiding van een hele professionele kok. Als team building activiteit is een kookworkshop super leuk om te doen. Heel ons team was razend enthousiast iedereen deed ook leuk mee. Het was een ware smaaksensatie en iedereen heeft ervan genoten! De dag daarna heeft iedereen het er nog over..... Sietze en de kok hebben alles tip top verzorgd mijn complimenten hiervoor! Voor herhaling vatbaar voor ons en voor iedereen een aanrader succes gegarandeerd!! Groetjes Brigitte

Marit van der Sleen
Woensdagavond gaf ik een workshop bij Kookstudio Assen. Werd bij aankomst gelijk blij van de oranje vogelhuis-pannetjes buiten. En daarna van de gastvrije en hartelijke ontvangst en het interieur. Fijne sfeer en ruimte. Prachtige frisse kleuren. Kom zeker graag terug bij deze gastheer mét horecahart! En blijf dit bedrijf promoten in mijn marketing training voor ondernemers. He-le-maal goed!
Marit van der Sleen Business Coach Groeiende Zaken

vogelhuis assen business coach groeiende zaken

Margreet en Ilse
Vol buikje, knoflookluchtje om ons heen de handen ruiken nog naar de Griekse kruidenmelange... Met een voldaan gevoel rijden we naar huis. We hebben een heerlijke avond gehad! Het was gezellig leerzaam en we hebben ontzettend gelachen. Ilias en Sietze bedankt voor jullie kennis en gastvrijheid. We hebben genoten!! Smok van de prinsesjes

Sake en Anne
Een zeer geslaagde en goed verzorgde kookworkshop "Wild"! Wat is vlees van een hert toch lekker zeg. De wijnen en het eten er omheen waren uitstekend! Complementen voor de poelier de chef-kok en de gastheer.

Harry Lohr
Gisteren de kookworkshop "wild" gevolgd. Deze workshop was anders dan anders. Eerst uitleg gekregen over het uitbenen van een hertenrug daarna uitleg gehad over wijnen. Vervolgens heerlijk aan het koken gegaan. Kortom het was een leerzame avond en we hebben heerlijk gegeten! Zeker voor de herhaling vatbaar! Sietze, Ko, Jan en Cor bedankt voor de top avond!

Esther
De 'wild' workshop was hardstikke leuk! Leuk om de poelier aan het werk te zien en Ko heeft weer mooie gerechten bedacht die we gemaakt en gegeten hebben!!!! Bijpassende wijnen erbij, avond compleet!

Tiemen Bos
Het was een leuke en leerzame kookclinic. De gedrevenheid en gemotiveerdheid van de koks sprak ons erg aan. Het bereiden van wild en het samenstellen van de maaltijd was verrassend. De maaltijd heeft ons in combinatie met een goed glas wijn goed gesmaakt. Tevens een goede uitleg van de poelier met betrekking tot het wild.
Tiemen Bos Ten Boer.

Jan Veldhoen
27 november heb ik tijdens "Kookworkshop Wild" Tirolse Hertenrug enkele van onze Oostenrijkse wijnen mogen presenteren. Persoonlijk kijk ik terug op een heerlijke avond. Gezellige sfeer met een leuke groep mensen in een mooie kookomgeving onder professionele begeleiding van Cor, Ko en Sietze. Ik weet bijna zeker dat meer mensen dit hadden willen meemaken.

Joanne Boonstra
Vorige week vanuit onze personeelsvereniging een chocoladeworkshop gevolgd en dat was een groot succes! Mijn collega's en ik waren met name enthousiast over de gastvrijheid. Lekker kopje koffie of thee met bonbonnetjes vooraf en tussendoor en na de workshop een lekker wijntje of frisje. We hebben een zeer geslaagde avond gehad en zullen de kookstudio zeker aanbevelen!

Chris Russell
Onder begeleiding van een Indonesische chef-kok hebben we nader kennis gemaakt met Ayam Opor Telor Boemboe Bali en Sambal Goreng Kentang. 'Sereh' 'Djahé' en 'Daun Purut' hebben voor ons geen geheimen meer! Naast geur en smaak was er ook aandacht voor de visuele kant van het gerecht. De garnering was een uitdaging op zich en gaf ruimte voor eigen creatieve inbreng. Het was een geslaagde avond die naast eetlust een gezonde competitie drang heeft opgewekt. Sietze en Karel bedankt!

Jimmy van Veen
Ondanks dat koken niet mijn "ding" is heb ik me uitstekend vermaakt en er zelfs wat van geleerd. En last but not least het smaakte ook nog prima.

Magda Roelinda
Zaterdag 13 oktober een heerlijke Italiaanse avond gehad met Gastheer Sietze en kok Ko. De kookstudio ziet er mooi, gezellig, schoon en modern uit. Je komt er prettig binnen. Iedereen heeft meegedaan met het bereiden en het opeten van het heerlijke 3-gangen menu, 3 t/m 81 jaar. Een koksdiploma voor de kids was natuurlijk ontzettend leuk! De reacties achteraf waren erg leuk en lovend. Sietze, Ko; bedankt! Magda Roelinda

Connie
Samen met een vriendin genoten van een kookworkshop Mexicaans. Mooie omgeving, goede apparatuur en lekkere verse ingrediënten. Onder leiding van topkok Ilias en Sietze de lekkerste dingen gemaakt. Eindelijk weet ik hoe je een goede guacamole maakt zonder zakje. Ook veel geleerd over het gebruik van de oven in combinatie met vlees. Gisteren gelijk zelf uitgeprobeerd met zelf gemarineerde kipdrumsticks. Om je vingers bij af te likken. We gaan zeker ook een keer Grieks of Italiaans doen. Bedankt!

Beau en Kim
We hebben op het feest van Magda en Roelinda heerlijk italiaans gekookt. Ko en Sietze hebben ons goed geholpen met hoe we dingetjes moesten doen. We hebben salade een pasta met kip en champignonsaus en een lekker toetje gemaakt. Ook hebben we leuk gespeeld en een mooie film gekeken. Het was heel gezellig met elkaar en we hebben heerlijk gegeten en een koksdiploma gekregen. Magda en Roelinda bedankt voor dit leuke feest.

Miriam Westerhof
Op 4 oktober hebben wij een zeer gezellige en smakelijke Indonesische kookworkshop gevolgd onder de enthousiaste leiding van chef Karel en Sietze. Ik heb veel leuke reacties van collega's ontvangen het was een geslaagde avond. En niet te vergeten: de inrichting en verzorging is top!

Jan Popken en Pieter vd Water
Op woensdag 3 oktober samen met collega's een Indonesische rijsttafel bereiden en samen opeten. Het beste middel voor samenwerking en gezelligheid. Wij hebben er met z'n allen heel veel plezier aan beleefd en lekker gegeten. Zeker iets om nog een keer te doen. Sietze en Karel erg bedankt!

Karin Klooster
Afgelopen vrijdag hebben we een fantastische kookworkshop gehad met als thema "Indonesisch". Zeer goed verzorgd en gezellige sfeer. Gebouw is nieuw en ziet er super uit. We komen hier graag nog eens weer en dan nu mss wel voor het thema "Grieks". Dank je Sietze voor een topavond!!

Marjan Bijstra
Wij hebben met 20 collega's op 30 mei jl. een erg gezellige avond gehad. De maaltijd was erg smakelijk en we zullen de recepten zeker thuis nog een keer gaan maken.

Simone Draaijer
Ik heb een hele leuke avond gehad samen met mijn zoon Peter Paul, ik vond de uitleg zo duidelijk en heb de osobuco alweer gemaakt. Dat zegt dus wel wat. Ik kom graag weer eens een workshop bij jullie doen. Dank en groeten van Simone Draaijer

Rita Eggens
Hallo Sietze en Ko. Bedankt voor de fijne en vooral leerzame kookworkshop Italiaans. Mijn dochter en ik hebben leuke ideeën opgedaan. We hebben genoten van al het lekkers dat we onder leiding van chef-kok Ko hebben leren maken en de sfeer was ook fantastisch.

Will Vegt
15 mei m'n 1e kennismaking met de kookstudio Assen..... Zéér aangenaam verrast..niet alleen door de professionele medewerkers maar ook door de ontspannen sfeeren...natuurlijk! de bijzondere recepten... zóóó lekker...kom zéker terug en van harte aan te bevelen!!

Jaap Scholten
De kookworkshop italiaans was erg leuk en leerzaam. Veel ruimte voor eigen inbreng en variatie maar met duidelijke richtlijnen. Na afloop moe maar voldaan met een heerlijk gevuld buikje genietend van het afsluitende kopje koffie.

Nathalie Ophof
Hoi! Op 20 april heb ik samen met een aantal collega's van Rabobank Noord-Drenthe een erg smakelijke avond bij jullie gehad. Het was gezellig leerzaam en uiteraard lekker! Als ik uit eten ga kijk ik altijd eerst naar de toetjes op een menukaart en dan stem ik de rest daarop af. Mijn avond kon dus niet meer stuk toen ik Aardbeienbavarois zag staan. Ook het voorgerecht en hoofdgerecht waren top en de recepten zijn ideaal voor thuis! Uiteindelijk zat ik ook nog in de groep die de prijs voor het lekkerste toetje heeft gekregen dus al met al voor mij een zeer geslaagde workshop! Dank jullie wel!

Odette Oonk
We hebben met onze teams een hele gezellige avond gehad en uiteraard heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar!! Nogmaals bedankt voor de goede zorgen.

Mattie van Sleen
We hebben met 2 gezinnen genoten van de workshop. 2 dames werden 50 en daar werd op een leuke manier aandacht aan geschonken. Het eten was heerlijk niet te ingewikkeld. De sfeer was gezellig.

Francisca
Op 20 april zijn wij met een groep collega's van de Rabobank geweest voor een workshop Italiaans Koken. De sfeer was erg goed en het was prettig dat we zelfs met een hele groep zo gezellig bezig konden zijn. De kookstudio is mooi ruim opgezet en voorzien van alle faciliteiten. Het eten was erg lekker nu de recepten thuis nog eens proberen.... Kortom een echte aanrader!

Ilse
Afgelopen zaterdagavond mijn 40e verjaardag gevierd met vrienden familie in de Kookstudio. Het was een onvergetelijke avond mede dankzij Sietze en Ko, de chefkok, met goede uitleg voorzien van de nodige humor. Het was erg gezellig voor jong en oud. Het menu was heel slim samengesteld en iedereen kon meehelpen maar er was ook voldoende tijd om gezellig bij te praten dat vond ik vooral belangrijk. De kinderen hebben ontzettend goed meegeholpen en werden er ook leuk bij betrokken. Al met al een echte aanrader! Mvg Ilse

verjaardag kookstudio feest kookstudio

R. Hager
Hallo Sietze en Ko, Nogmaals namens alle aanwezigen van gisteravond hartelijk dank. We hebben genoten van een heerlijk avond en een heerlijke hap Italiaanse kookkunst. Met het recept gaan de keukenprinsen en prinsen thuis grote indruk maken!

M. Verwaaijen
Half februari hebben we met bijna 40 collega's van de de afdeling Ruimtelijke Plannen van de gemeente Assen in jullie studio gekookt. Onderleiding van van kok Ko hebben we mosterdsoep, stoofpeertjes, ossenhaas, een stampotje van koolraap en wentelteefjes van suikerbrood gemaakt; mijn persoonlijke favoriet. Het was een gezellige avond, het eten was boven verwachting goed en met een licht schuldgevoel lieten we Sietze en Ko aan het eind van de avond achter met een enorme hoeveelheid afwas...

A. Tulaseket
Erg leuk perfect georganiseerd, heerlijk eten dus de volgende keer zeker weer!!!

Hylke Merkus
Samen met collega's na werktijd even ontspannen met een drankje en daarna direct met het menu van de avond bezig onder leiding van kok Ilias dit na een introductie door Sietze. Het was een voortreffelijke avond.

Roelof Kregel
Op 14 maart jl. heeft de personeelsvereniging van de Waterleiding Maatschappij Drenthe deelgenomen aan een kookworkshop bij Kookstudio Assen. Het thema wat we gekozen hebben was Grieks. Na een hartelijk ontvangst door de baas vertelde de Griekse kok Ilias ons op een humoristische wijze wat ons te wachten stond. De sfeer zat er direct goed in. En we konden onze kunsten gaan vertonen met het maken van een Tzatziki, een Fetasaus voor over de overheerlijke Gemarineerde Souvlaki, aangevuld met een Griekse salade. En natuurlijk de Olijven en de Griekse wijn mochten niet ontbreken. Wij hebben veel plezier beleeft in het bereiden van de gerechten en het smaakte verrukkelijk. Voor we er erg in hadden was de avond voorbij en konden we teug kijken op een hele gezellige en smaakvolle avond welke absoluut voor herhaling vatbaar. Onze hartelijke dank gaat uit naar Sietze en Ilias.

kookstudio drenthe kookstudio kookworkshop

SEH OPK Martini Ziekenhuis
Onlangs een fantastische Griekse kookworkshop gehad. Leuk om op een ongedwongen manier je collega's ook op een andere manier te leren kennen, samen te koken en te eten. Goede professionele keuken met voldoende werkruimte en prima materiaal. Ook goed verzorgde ambiance en prima begeleiding gedurende deze avond. Prijs/kwaliteit verhouding is goed. Een aanrader.

Marlou Bergboer
Mid Februari hebben we met ons bedrijf een kookworkshop gehouden bij Kookstudio Assen. We waren met ongeveer 30 collega's, voornamelijk mannen. De avond was echt ontzettend leuk en leerzaam en is door ieder als heel positief ervaren. Sommige mensen ontpopten zich echt tot kok anderen genoten voornamelijk van de gezelligheid. Maar zeker een aanrader, ook om teamverband te versterken. Vriendelijke groet, Marlou

ASBR B.V.
Wij hebben heel wat opgestoken van de kookworkshop. De gerechten zijn inmiddels bij meerdere collega's thuis geserveerd. Dank voor jullie gastvrijheid en tips. Het was voor herhaling vatbaar.

Bob Huang
Laatst waren we aan het koken geweest met 14, georganiseerd door Andre Hooijer van RT116 www.rt116.nl, we waren laat... veel te laat maar de warme ontvangst en de guru bij Kookstudio Assen hadden ons helemaal verrast met eenvoud, puur natuur en lekker. Kortom een super handige kookworkshop. Een prima plek om de kookkwaliteiten te ontdekken voor iedereen!! C Bob Huang / CEO PACIFIC PLAZA

Linda Mulder
Afgelopen zaterdag hebben wij met ons apotheekteam gezellig gekookt in de prachtige en schone Kookstudio Assen. Het 'harde' werken werd beloond met een heerlijk Grieks driegangen menu. De chefkok Ilias wist de sfeer er direct goed in te brengen. Kortom een gezellig teamuitje die wij iedereen zullen aanraden. Dank daarvoor.

Harry
Gisteravond de eerste avond gehad met Kookgroep 3 was een erg geslaagde avond. Een heel gezellige groep om mee te koken! Voor ons was er een leuk menu opgezet met erg lekkere vis gerechten. Ben wel benieuwd wat de "officiële" naam gaat worden van de groep. Tot 21 maart!!!

T.I.B. b.v. Haren
We hebben heerlijk gegeten op een mooie locatie lekker ruim gezellige sfeer alleen over de jury voor de beste maaltijd kan nog gediscussieerd worden. Kortom het was erg leuk. Heel hartelijk bedankt!

Jan en Pieta Broerse
Sietze, hartelijk dank voor de geweldig goede organisatie van onze kookworkshop. Het was subliem! We hebben heerlijk gekookt en gegeten en....hoefden niet af te wassen. Ook de kok hartelijk dank. We hebben een erg gezellige avond gehad.

Henk Mathijsse (wethouder economische zaken) en Sicko Heldoorn (burgemeester)
van de gemeente Assen
Omdat Sietze Ezinga finalist was voor de Jonge Ondernemersprijs van Het Noorden, leek het ons leuk om een bezoek aan zijn bedrijf te brengen. Sietze zei: “als jullie mijn bedrijf willen leren kennen, kun je het beste een avond meedoen aan een workshop koken”. Zo traden wij maandagavond aan bij de kookgroep De Opscheppers. Zij namen ons liefdevol op en met de deskundige instructies van chef Ko en de begeleiding van gastheer Sietze hebben wij een onvergetelijke avond beleefd. Het is ons nu duidelijk waarom Kookstudio Assen zich als een veelbelovende jonge onderneming heeft gekwalificeerd.

burgemeester assen Sicko Heldoorn Assen

Oosting/Oosting Kroon Makelaars
Zaterdag 14 januari hebben wij tijdens ons personeelsuitje een Italiaanse kookworkshop gevolgd bij Kookstudio Assen. Een leerzame gezellige avond. De algehele begeleiding en aankleding van de avond was prima en het eten was heerlijk. Sietze en Ko bedankt voor de geslaagde avond!

Familie Oosting
Wij hebben een geweldige middag/avond gehad in Kookstudio Assen. 17-12-2011 Ter ere van ons 50 jarig huwelijk. Wij willen het dan van harte aanbevelen, dankzij Sietze en kok Ko. Ook voor kinderen. Hardstikke leuk!!! Ook namens de familie. Menno - Liny.

Minze Schipstra
Voor de 2e keer zo'n kookworkshop meegemaakt. De kok Ilias heeft zijn uiterste best gedaan om ons wat te leren. Heb ook veel geleerd deze avond. Zeker voor herhaling vatbaar.

Pam Masselink
Op maandag 19 december 2011 hebben wij, totaal dertien ambtenaren van de gemeente Tynaarlo, deelgenomen aan een kookworkshop met als thema: Italiaans. De kookstudio was zeer geschikt en voorzien van een ruime parkeerplaats maar dat hadden wij al gezien m.b.v. een impressie op de eigen website van Kookstudio Assen. Veel ruimte om te koken en de borden fraai op te maken om vervolgens heerlijk te genieten van de door ons gekookte gangen aan een ruime eettafel. In totaal drie gangen met een kop koffie als afsluiting. De ingrediënten waren goed het eten smakelijk en de begeleiding van een kok was erg professioneel. Wij kijken zeer tevreden terug op een geslaagde avond.

Kim van den Bergh
Afgelopen vrijdag gekookt, gelachen en gegeten in Kookstudio Assen. Met dank aan een mooi recept, veel kooktalent in onze groep natuurlijk en een chefkok die onze rots in de branding vormde... was het een meer dan leuke avond! Oja als klap op de vuurlpijl: wild doen of wild eten... prima te combineren in Assen! Groeten van BNI uit Winschoten!

Kees
Sietze het was gezellig, lekker, leerzaam en voor herhaling vatbaar. We komen in de toekomst op een of andere manier vast terug.....

Steenhuis Makelaars Assen
Een echte aanrader!! De kookworkshop van Chef-kok Ko en gastheer Sietze Ezinga. Wij als de sous-chefs hebben een geslaagde culinaire avond gehad waarbij we het diner van A tot Z hebben bereid. Op het menu; Overheerlijke mosterdsoep met zalm, Ossenhaas met roseval aardappeltjes en stoofpeertjes en als dessert sinaasappelsoufflé met ijs. Ko en Sietze bedankt voor deze gezellige culinaire avond!

Bloemsma+Faassen Accountants en belastingadviseurs
Wij hebben met de medewerkers van ons kantoor onlangs een workshop gehouden. Doel was het bereiden van een Italiaanse maaltijd. Wij zijn door Sietze hartelijk ontvangen in zijn moderne en ruim opgezette kookstudio. Het koken is een uitermate gezellige bezigheid waarbij afwisselend ruimte is voor gezelligheid, opperste concentratie én - heel belangrijk - een gezonde dosis humor. Kortom: een heerlijke gezellige leerzame en humorvolle avond! Een absolute aanrader!

Bert van der Laan NAM B.V.
Complimenten voor de gezellige en goed georganiseerde kookavond afgelopen zaterdag 10 december. Jullie geven deskundig advies, leermomenten en toch leuk! En zorgen voor een goede sfeer! Bedankt!

Esther
Beste Ko en Sietze, Hartelijk bedankt voor de geweldige kookervaring van afgelopen vrijdag! Het was voor het Jonge Bedrijven Netwerk een hele geslaagde eindejaarsactiviteit met lekker eten goede kooktips en gezellig netwerken. Hartelijke groet Esther

Meta GGZ Drenthe afdeling Vastgoed
Onder een goede leiding, prima apparatuur en in een gezellige omgeving heerlijk gekookt. Deze kookstudio is zeker aan te bevelen.

Regina Baar
ik vond het heel leerzaam en vond het ook heel leuk om te doen zeker voor herhaling vatbaar

Stalman
Een gezellige avond met leuke mensen en natuurlijk lekker gegeten.

E. Veeningen
Op 24 november 2011 hebben wij een teamuitje gehad in Kookstudio Assen. Ondanks dat we met een grote groep waren, 40 personen, was het een ontzettend geslaagde avond! De begeleiding was enorm goed. Verder is het een genot om in de studio te zijn mooi ingericht en sfeervol. Dit is zeker voor herhaling vatbaar. Sietze bedankt! Wouter en Edith

Wilgard Derks
't Was even spannend of het zou lukken - een grote groep van kantoor samen met partner; zou de ruimte toereikend zijn zou het zelf koken goed lukken en qua tijdsplanning goed verlopen. En zou iedereen het inderdaad leuk vinden? Op 4 november 2011 was het dan zover en alle kleine zorgen bleken ongegrond - de opstelling van de tafels de informele sfeer de kundige begeleiding van de chefkok en de organisatie van Sietze zorgden voor een fantastische avond met bovendien heerlijk eten. Absoluut een succes en een absolute aanrader...!!!!

Suzet Veldman
Oh... wat hebben we gisteren een leuke avond gehad met elkaar als collega's! Vandaag nog veel over nagepraat en gelachen. Allemaal heel goed geregeld en wat was het lekker! Zeker voor herhaling vatbaar.....

Aukje Sikkema
Gisteravond een gezellige avond met collega's gehad een leuke ruime locatie met een mooie invulling van de avond lekker koken met z'n allen. Het was allemaal heerlijk! Een vriendelijk ontvangst en goede uitleg.

Sjoukje
Geweldig om zo samen met je collega's een heerlijk gerecht te maken. Ik heb erg genotenvan mij collegas op een geheel andere manier. Het is een mooiemoderne gezellige en schone lokatie. Echt voor herhaling vatbaar.

A. Drijfhout-Hagg
gisteren een avond-kookworkshop gehad. heel leuk en goed verzorgd. we werden flink aan het werk gezet en hebben een hoop geleerd. de studio is ruim opgezet en je kunt er makkelijk met een grote groep terecht. al met al een aanbeveling waard! AliD

Wilma Koops
We zijn hartelijk ontvangen en de recepten waren heerlijk en aan te bevelen.

Sietie
Super gezellige avond gehad met collega's in de kookstudio. Heerlijk gegeten, mosterdsoep, stoofpeertjes, ossehaas en een sinasappelsoufle met chocoladeijs. Recepten die ik zeker ook nog eens thuis ga uitproberen.

Marlies de Boer
Op 10 november heb ik met een groep partners van de RvC en de Ledenraad van Univé Noord-Nederland de chocoladeworkshop bij je gevolgd. Wat was het leuk om te doen! Zowel de mannen als de vrouwen waren zeer enthousiast. De lekkere recepten kregen we na afloop mee naar huis evenals de bonbons die we hadden gemaakt. Erg lekker! Bedankt voor de goede zorgen!

Sandra Dontje - Ziengs Schoenen
Op 9 november 2011 hebben wij met een 19-tal collega's van de personeelsvereniging een Griekse kookworkshop gevolgd bij de Kookstudio Assen. De uitleg was goed, de recepten waren lekker, het was op en top gezellig! We bedanken bij deze Sietze en Ilias voor een leerzame en gezellige kookavond!!

Titia Keuning en Wim van Boekel
Wij hebben in Kookstudio Assen ons 25- jarig huwelijksfeest gevierd. Van begin tot eind een lekker en vooral supergezellig feest zonder een spoortje stress. De kleintjes uit de familie konden zich naar hartelust uitleven in de 'speelkamer' en het trappenhuis en ondertussen pannenkoeken smikkelen. De grote kinderen voelden en gedroegen zich als ware topkoks. Oma had alle tijd om bij te praten met haar kinderen en kleinkinderen en wij konden volop genieten van het samenzijn met iedereen en het lekkere eten. Helemaal goed!

Judith Anneveldt
Wij, 3 ambtenaren van de Provincie Drenthe, hebben afgelopen donderdag met een internationale stuurgroep een fantastische kookavond gehad. Iedereen was enthousiast over deze heel andere manier van teambuilding en we hebben heerlijk gegeten gedronken en vooral veel plezier gehad. Dank jullie wel.

Anita Karstens
Wij hebben met onze personeelsvereniging heerlijk Spaans gekookt. De kookstudio ziet er schitterend uit en het was zeer geslaagd. Zeker voor herhaling vatbaar. We gaan zeker voor een vervolg.

Joke Bijlsma
Wij hebben met een grote groep 25 collega's een Italiaanse kookworkshop gevolgd. Alle deelnemers vonden het een groot succes en absoluut voor herhaling vatbaar. Dus graag tot een volgende keer Kookstudio Assen!

Rene Luining
Van 16 t/m 19 september 2011 hadden wij ons jaarlijkse Holyweekend. Een uitstapje van 12 golfvrienden die 1 weekend per jaar met de dames op stap gaan. Natuurlijk veel golfen maar dit jaar was het absolute hoogtepunt "Kookstudio Assen". Een fantastische avond. Culinair goed verzorgd. Gezellig en een prima prijs/kwaliteit verhouding. De wijn vloeide rijkelijk en er was zeker niet bezuinigd op de inkoop van de heerlijke ossenhaas. Een echte aanrader!!!

Christien
Samen met verschillende nationaliteiten een heerlijk Drents diner gemaakt. De workshop werd geheel in het Engels gegeven en de heren hebben een prettige avond gehad. Het menu wat ze mee hebben gekregen is voor hen een leuk aandenken en leuk om in hun eigen land nog eens weer te proberen. Bedankt voor de gezellige en leerzame avond.

Anje Bouma
17 september vierden wij een familiefeest, 4 generaties; moeder 90 jaar, kinderen, kleinkinderen en 2 achterkleinkinderen 3 jaar en 3 maanden. Sietze creëerde een zeer ontspannen sfeer. Het was zò gezellig dat we ruim een uur later weggingen dan vooraf gepland waardoor het ook voor Sietze en zijn chef-kok Ko behoorlijk laat geworden zal zijn. Het koken was leerzaam het eten erg smakelijk en na wat suggesties van Ko zeer aantrekkelijk opgediend.

kookstudio familiefeest

Marijke
Gisteren de Italiaanse kookworkshop gevolgd. Altijd leuk om met anderen eten te bereiden goede gastheer prachtige studio! Echt een leuk avondje uit.

Marion
De Italiaanse kookworkshop was mijn tweede kookworkshop in Kookstudio Assen. Het was weer een geslaagde avond.Je leert een heleboel vaardigheden krijgt uitvoerig uitleg en informatie van de chefkok. Aan het eind ga je met de andere deelnemers je zelf bereid menu opeten met een lekker wijntje. Na het eten een kopje koffie en gezellig praten en ervaringen uitwisselen met de andere gasten. Sietze doet absoluut zijn best voor een goede sfeer hij is altijd heel behulpzaam en vriendelijk. Ik verheug me al op de Griekse kookworkshop. Groetjes Marion

Harry Löhr
Vanavond een Italiaanse Kookworkshop gehad. Wat was dat leuk zeg! Erg lekker gegeten. Was erg gezellig nog even gezellig nagekletst. Zeker de moeite waard. Wij gaan zeker een keer terugkomen!

Inge vd Bosch
Beste toekomstige gasten, 28-07-2011 hebben wij met 12 personen de verjaardagen gevierd van 2 "baby boomers" hahaha het was een reuze gezellige middag en avond. Heerlijk gegeten en een uitstekende verzorging en met z'n allen dikke pret. Al met al een geweldige aanrader voor een schappelijke prijs. Sietze en chefkok Ko bedankt.

M. Akkerman
We hebben een leuke avond gehad en heerlijk gegeten. Martha Akkerman

Klaas Overbeek
Hallo Sietze, 13-7 hebben we meegedaan aan de Mexicaanse kookworkshop. Het was een zeer geslaagde avond onder enthousiaste leiding van Ilias. Leuk dat iedereen het hele menu maakt zo ben je de hele avond bezig. Voor herhaling vatbaar!

Stoffer
Wij vonden het een super gezellige avond. Het was een heerlijk avondje uit en we hebben erg genoten van het eten. De kok was een goede leraar!

Ingeborg Vermeer, Gemeente Emmen
Gisteren hebben we met ons team onder inspirerende leiding een heerlijke Mexicaanse maaltijd bereid. De sfeer was goed, de wijn, het materiaal om mee te koken, de begeleiding en de ambiance. Kortom: TOP! Zeker voor herhaling vatbaar. M.vr.gr. Ingeborg

Martijn, Gemeente Emmen
Hallo Sietze, bedankt voor de leuke kookworkshop. Ik vond het erg geslaagd en mijn collega's ook.

Arend Wilms - Gemeente Groningen
Deze kookworkshop was het slotstuk van een afdelingsuitje. De dag is door mij en mijn collega's als een bijzonder leuke dag ervaren. Ik kreeg veel complimenten maar ik geef ze onmiddellijk door aan de mensen van de kookstudio. Samen je eigen eten koken. Geweldige belevenis was dat. Wij hadden bedacht dat asperges het thema moest zijn. De kookstudio heeft er wat moois van gemaakt.

Giny Koerts
In februari hebben we ons 25 jarig dienstverband bij het Martiniziekenhuis met een kookworkshop in jullie kookstudio gevierd. We hebben een fantastisch leuke avond gehad. Ook onze collega's waren allemaal vol lof. Het eten was lekker de begeleiding top en de sfeer ontspannen! We komen nog graag een keer terug. Een hartelijke groet, Jeanette en Giny

Carlo Ezinga
Dag Sietze en Ilias, bedankt voor de smakelijke en gezellige avond. De VIP-treatment was helemaal op zijn plaats. Ik weet zeker dat ik ook namens de overige 'Ezinga's' spreek. Tot snel, Carlo

Joop
geweldige ervaring; deze voor mij eerste kookworkshop zal zeker een vervolg krijgen!

Annie Willemsma
Griekse kookworkshop: Daarbij leuke ideeën opgedaan verder ook een leerzame avond alles werd systematisch uitgelegd. Gemoedelijk /prima sfeer. Tijdens het koken af en toe een hapje en een drankje dit voelde toch ook heel relaxed. Tot een volgende keer. Met vriendelijke groet Annie

Gina
Wederom een super geslaagde kookworkshop en een gezellige avond. Heerlijk gegeten en het was weer prima verzorgd. Groetjes Gina.

Inge
Gister een ontzettend leuke en gezellige avond gehad met zn 6en bij de griekse kookworkshop. Heerlijk gegeten en de recepten worden zeker thuis nog eens gemaakt. Zeker tot een volgende keer!

José
Beste Sietze en Ilias, Hartelijk dank voor de leuke en gezellige workshop van gisteravond. We hebben veel lol gehad en het is zeker voor herhaling vatbaar. Het koken met elkaar onder toezicht van een 'strenge', gezellige en vrolijke Ilias en het later met elkaar op eten was voor mij erg geslaagd. Sietze, je hebt een mooie en sfeervolle kookstudio opgezet in Assen, top! Nogmaals bedankt voor de gezellige avond.

Herma
Hoi Sietze. Nogmaals bedankt voor de geweldig gezellige avond. We hebben heerlijk gekookt en gegeten en vooral veel lol gehad. Bedankt ook voor de recepten. Ik ga het zeker nog eens koken.

Marlie
Beste Sietze en Ilias. Het was een bijzondere en geweldige avond. Het vrijgezellenfeestje is geslaagd!! Ik wil jullie bedanken en zeker tot een volgende keer! Ik hoop dat de limoncello dan weer klaar zal staan ;-) Groetjes Marlie

Anja, Rijksuniversiteit Groningen
Op de workshop Italiaans koken op 8 april ter gelegenheid van één van onze docenten hebben wij van alle aanwezigen enthousiaste reacties gekregen. Prima recepten en heldere uitleg. Voor herhaling vatbaar!

Frederiek
We hebben afgelopen zaterdag een kookworkshop gedaan voor de verjaardag van mijn moeder met 13 man. Zij werd 70 jaar en dat moest gevierd worden met alle kinderen kleinkinderen en haar vriend. We werden ontvangen met slingers en gebakjes met '70' erop. Omdat 2 kleinkinderen een glutenallergie hebben moest het een glutenvrij menu zijn, en dat kon en het was ontzettend lekker en verrassend. We hebben er veel van geleerd en gaan de recepten thuis zeker een keer proberen. Het was een erg gezellige middag/avond. De kleinkinderen, varierend in leeftijd van 9 tot 16, vonden het ook heel erg leuk en mochten het toetje maken. Mijn eigen kinderen, 1,5 jaar, waren ook welkom. Er was speelgoed en ze hebben zich ook erg goed vermaakt. Het was een relaxte sfeer. Ko en Sietze bedankt; het was een succes.

Frouwkje
De workshop Mexicaans koken was geweldig. Echt wat ik mij had voorgesteld van een workshop. Je maakt alle gerechten in tweetallen. De kok legde alles goed uit. De studio is sfeervol en het was gezellig. En het eten was lekker. Zeker voor herhaling vatbaar.

Gina
Wij hebben 30 maart de kookworkshop Mexicaans koken gedaan en het was Super leuk gezellig en heerlijk gegeten. Zo is koken nog leuk ook met zo'n groep mensen. Wij komen zeker weer Groetjes Gina Dirk.

Tina
Wij hebben gisteren, woensdag 30 maart 2011, heerlijk gekookt met Ilias; de vroegere eigenaar van het Mexicaanse restaurant ‘Four Roses’ in Groningen waar hij ruim 20 jaar chef-kok was. In duo’s mochten we een voorgerecht en hoofdgerecht maken. Iedereen maakt dus alles zelf dus niet alleen een voorgerecht of alleen een stukje vis maar het hele recept. Natuurlijk mochten we de creaties zelf opeten :P De recepten waren goed te doen ook als je het nog een keer thuis wil namaken en de instructies waren helder. De sfeer was top! We hebben echt genoten.

Vrieling Administraties - Westerbork
Het was een zeer geslaagd personeelsfeest. Lekker eten en een goede sfeer. Duidelijke uitleg goede begeleiding en zeker een aanrader voor bedrijven die nog op zoek zijn naar een avondje uit waar ook teambuilding centraal staat. Wij willen dan Sietze en Ko hartelijk bedanken voor bovengenoemde ingrediënten.

Jan-Tjip Douwstra - House of Taste
Sietze en Ilias, Bedankt voor de geweldige leuke avond. Ik heb genoten heerlijk gegeten en gedronken. Zeker voor herhaling vatbaar. En Ilias ook je olijfolie was heerlijk ;- Groet Jan-Tjip

Jan Nugteren
Het was erg gezellig met elkaar. Erg leuk om nog een keer te doen en zeker een aanrader voor andere groepen.

D. van der Linden
Op een doordeweekse dag hadden mijn man en ik een date in Assen. In het kader van Valantijnsdag had ik hem een uitnodiging gedaan voor een Franse kookworkshop. Nou dat viel letterlijk en figuurlijk in de smaak! Met 18 mede-kookgenoten hebben wij een heerlijk drie gangen menu in elkaar "geflanst" waar we ook nog eens de fijne kneepjes van het vak over leerde van een echte kok. We hebben er van genoten! De entourage was helder en fris en de begeleiding rustig en vakbekwaam. Nadien hielden wij ook nog eens een uitdraai van een 3 gangen menu over wat op een kerstdiner niet zou misstaan. Bedankt!

Jenny
Samen met mijn zus de Franse kookworkshop gedaan. 't Was superleuk! Voor elke gang kregen we duidelijke uitleg van de kok waarna we gezellig zelf aan het kokkerellen gingen. En lekker dat het allemaal was...

Paulien Homan
We hebben een heerlijke avond gehad! Het was lekker en leuk. En omdat de groep elkaar niet kende was dit een ideale omgeving om elkaar in een ontspannen sfeer met elkaar om te gaan. Zelfs met onze mannengroep van Bouwend Nederland hebben we toch een superculinaire avond gehad.

DIT Bouw en Techniek
Hallo Sietze, Bedankt voor de leuke avond! Ik weet niet of we nu allemaal keukenprinsesjes zijn geworden dankzij kok Ko maar we hebben ons uitstekend vermaakt! Leuk om op zo'n manier elkaar beter te leren kennen prima voor teambuilding en kennismaking. Groeten en bedankt namens het hele team. Wijnand

Inge O.
1 maart heb ik voor het eerst in mijn leven deelgenomen aan een kookworkshop. Ik heb een erg leuke, gezellige en leerzame avond gehad, ondanks dat ik mij alleen heb opgegeven. Een hele open en gezellige sfeer, spontane mede-'cursisten' en een heel mooie en sfeervolle ruimte. Het is zeker voor herhaling vatbaar!

Eddy en Nicolette
Erg leuk om mee te doen, menukeus prima! Gezellige entourage, laagdrempelig, sfeervol.

Maurits van Ravesteijn
Een creatieve gezellige avond met een bovenverwacht lekker Indonesisch resultaat mede dankzij de zachte hand van chef Karel en co. Een aanrader!

Janny en Tony
Hallo, de Indonesische workshop van 1 maart was heel leuk en zeker informatief. De gerechten waren heerlijk en de faciliteiten uitstekend. Een aanrader voor diegene die het een keer willen proberen. mvg Janny en Tony.

Laura
Gezellige en goedverzorgde mexicaanse kookworkshop gehad! Leuk idee voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeestje!

Miranda
Goede ambiance, uitstekende chef kok en gastheer. Heerlijk gegeten, gezellig gezelschap. Kortom: genoten. We komen zeker terug. Keep up the good work!

TNT Post Assen
Op 02 februari vierde een collega van ons haar 25-jarig jubileum. Haar wens was het om iets bijzonders te gaan doen met de collega's en hun echtgenoten. Dat hebben we geweten!!! Het was in 1 woord geweldig!! Een leuke bereiding van Drentse gerechten waar een ieder aan mee kon doen en deed. Gezellig en leerzaam voor sommigen van ons misschien wel een openbaring hoe je met simpele ingredienten een lekker gerecht kunt bereiden. Leuke koks die bereid waren om je te helpen en alles uit te leggen en dit alles in een informele sfeer. Wij waren met een groep van 17 volwassenen. Echt een aanrader als je met een groep iets aparts wilt gaan doen. Een reactie van allemaal was dat we dit in ieder geval nog een keer gaan doen...... Met vriendelijke groet TNT Post Assen.

Marijke
Wij hebben het 80-jarige verjaardagsfeest van mijn oma gevierd in de kookstudio en dat was erg leuk. De gerechten waren goed te maken, leerzaam en erg lekker. De sfeer was goed en de ruimte erg mooi. Ook de persoonlijke aandacht voor oma was top, vlaggetjes, ballonnen en taartjes met 80 jaar erop en het speelgoed en pannenkoeken bakken voor de kleintjes was goed geregeld. Wij raden Kookstudio Assen zeker aan. Sietze en Ko bedankt voor de leuke avond namens de hele familie.

Wendy
Gister avond hebben we met ons team een kookworkshop gehad! Dit was echt super geslaagd! We hebben veel lol gehad en heerlijk gegeten! Dit alles dankzij Ko de kok en Sietze! Zeker de moeite waard om nog eens te doen! Dus..... Sietze en Ko heel erg bedankt namens ons team!

Yvonne
Een zeer geslaagde avond! Niet wetend wat ons te wachtend stond! Met je maatje koken en advies opvolgen en heel veel geleerd. Heerlijk gegeten en een avond gevuld met veel humor. Een afsluiter met veel ouzo het was geweldig! Dankzij de twee mannen: Sietze en Ilias. Tevens een mooie en ruime lokatie om daar zeker weer terug te keren... X Irene

griekse kookworkshop

Bert Kadijk
Met het werk een avondje Grieks koken was uitermate gezellig en leerzaam. Top producten en genieten van heerlijke griekse wijn. Voor herhaling vatbaar! Ilias en Sietze bedankt! Bert Kadijk Foto Sipkeskookworkshop assen

Thea Potharst
Tussen Sinterklaas en Kerst 2010 hebben wij vanuit de personeelsvereniging een gezellig kookavond beleefd bij de Kookstudio. We hebben geleerd hoe we vrij eenvoudig een heerlijk smakend en mooi aangekleed kerstmenu kunnen serveren. Zeker voor herhaling vatbaar!

Mirjam Tilstra
Met ons team hebben wij ons op 13 januari 2011 uitstekend vermaakt in Kookstudio Assen. Mooie locatie, prachtige keuken, goede produkten en lekkere wijn. Alles was prima voor elkaar. Zeker een aanrader voor een teamuitje! Team Bestuur van Stichting Univé Rechtshulp

Team Huis 8 - Lentis
Bedankt voor alles vandaag we hebben echt een top dag gehad.

Pieter
beste sietze bij deze nog even reactie op de whiskyproeverij. het was een interessante avond om alles van whisky te weten en hoe whisky aan zijn smaak komt door graan soorten te gebruiken en soorten turf om het graan te drogen. uiteraard gingen we ook nog whisky's proeven van verschillende soorten en prijzen. het was een geslaagde avond. groeten pieter

Chandra Jainandunsing
Beste Sietze, ik heb het op de kookworkshop van 21 december heel erg leuk sfeervol en inspirerend gevonden. Ook gezellig mee gezeten aan tafel met het gezin en hun kookgrage zoon. Zeker voor herhaling vatbaar. Vriendelijke groet Chandra Jainandunsing

Hans Huizinga
Hallo Sietze Ezinga Allereerst de beste wensen voor 2011! De whisky proeverij was leuk en leerzaam nooit geweten dat er zoveel te vertellen was over Whisky. Bedankt!

Willemien Jansen
Erg genoten van de Indonesische kookworkshop, gezellige en leuke loactie en héérlijk eten!

Biena Dijkema, Slachtofferhulp Assen
Goedemorgen Sietze. Ik wil jullie heel erg bedanken voor de fijne avond die wij bij jullie hebben gehad, wij hebben erg genoten en het was gezellig. Ik zou zeker jullie aan bevelen in mijn kennissen kring. De kok wil ik ook een pluimpje geven, het eten was uitstekend. Heel goed. Nogmaals mijn hartelijke dank en ik denk ook wel namens mijn collegas. Wens jullie fijne feestdagen. Groetjes Biena, Slachtofferhulp Assen

Queens Grass B.V.
Met voltallige personeel + wederhelften van een zeer gezellige avond genoten in een mooie entourage. Wij kunnen Kookstudio Assen aan ieder gezelschap aanraden leuke menu's vriendelijke koks en een lekker glas wijn. Queens Grass BV

G. van Tongeren
Een TOP-avond. Een gezellige groep een sfeervolle ambiance mooie producten leuke bezigheid heerlijk eten een leerzame chefkok en een leuke gastheer. Allemaal ingredienten voor een geweldige avond!! Thanks

Hans Roode
Onze kookworkshop was prima. Ik kijk met genoegen terug op de kooktechnieken die ik erbij geleerd heb. Het was nieuw voor me om een keer verse pasta te maken. Lekker!

Jolanda Ketting
8 december waren wij met de Kamer van Koophandel afdeling facilitair bij Kookstudio Assen. Hier hebben wij een heerlijke maaltijd klaargemaakt. Complimenten voor Sietze Ezinga en onze kok Ilias! Dank voor het delen van de productkennis. Het was een geslaagde avond.

Yvonne Rust
Op 8 december een hele leuke en leerzame avond gehad. Zeer zeker een aanrader om een gezellige avond uit te zijn voor familie of met collega's. Voor wat betreft de ambiance is deze zeer sfeervol en perfect verzorgd !!!!

mexicaanse kookworkshop

Monique
Wij hebben met collega's een mexicaanse kookworkshop gehad gezellig met elkaar koken onder het genot van een drankje en uiteindelijk heerlijk gegeten! Het was heel goed georganiseerd de te gebruiken producten van topkwaliteit. Kortom zeker voor herhaling vatbaar!

Anouk Jager
De medewerkers van Bekaert hebben een ontzettend leuke avond gehad bij Kookstudio Assen. Dat Drents koken zo lekker kon zijn!! Peter en Sietze bedankt voor een leuke avond!drentse kookworkshop

2 december 2010 - Yvonne
Sietze en Pim! Volgens mij waren wij de slechtste kookgroep die jullie ooit in de Kookstudio mochten ontvangen! Maar wat hebben we met 24 personen plezier gehad! Hartelijk dank!

Harma
Afgelopen zaterdag hebben wij een familiefeest gehad in Kookstudio Assen onze schoonmoeder werd 60! We hebben heel gezellig samen gekookt en heerlijk gegeten. Het was een grote groep; ongeveer 40 man maar ondanks dat liep het heel goed! Ook waren de kleinkinderen aanwezig die zich prima vermaakt hebben met een filmpje en op het eind met het maken van een heerlijk toetje. Het was een enorm succes!!

Jenny Polanen
Ik heb op 18 november deelgenomen aan de griekse kookworkshop. De sfeer was enorm goed mede dankzij onze kok Ilias. Onder het genot van een drankje en heerlijke olijven hebben we een 3-gangen menu klaargemaakt en heerlijk van gesmuld. Het was een onbekend gezelschap en toch hebben we vriendschappelijk met elkaar gesproken. Een volgende keer ben ik graag weer van de partij.

Mark Driessen
Wij hebben 19-11-2010 als groepsuitje een zeer geslaagde Drentse kookworkshop gehad. Kookstudio Assen is een erg mooie locatie. Het was erg gezellig en zeker voor herhaling vatbaar. Leerzaam lekker en gezellig dat was het zeker. Als team uitje een aanrader!

Sandra
Afgelopen donderdagavond 18 november heb ik deelgenomen aan de Griekse kook workshop! Het was voor mij de 2e keer en ik vond het weer een groot succes! Het was een super gezellige avond veel geleerd van de kok en heerlijke dingen bereid en daarnaast ook nog heerlijk gegeten met de groep! Ik zou zeggen zeker de moeite waard!!

Alexander en Nienke
We hebben deelgenomen aan de Griekse kookworkshop van chefkok Ilias en gastheer Sietze Ezinga. We kijken terug op een zeer geslaagde leerzame maar vooral ook gezellige avond. Uiteraard genoten van ons eigen Griekse culinaire kookkunsten en daarnaast veel gelachen om de grapjes van Ilias. Deze workshop onderscheidt zich van anderen omdat je een geheel menu mag koken en niet één gerecht van het totaal menu. De avond afgesloten met een welverdiend glaasje Ouzo. Of waren het er meer...Kunnen iedereen een workshop aanraden en we komen zeker terug. Ilias en Sietze bedankt voor deze avond!

Linda de Vries
We zijn net terug van een Griekse kookworkshop. Een geslaagde avond met als kok Ilias Kotsiris en andere leuke gasten waarmee we gevoelsmatig als kennisen aan een tafel zaten te dineren en te genieten van onze eigen kookkunsten.

Henriët
Vorige week een GEWELDIGE teamdag gehad bij jullie. Leuke manier om samen bezig te zijn en te ontspannen. Samen een lekker menu bedacht waar we met zijn allen van hebben genoten. Alleen maar positieve reacties van mijn collega's gehad. Zeker een aanrader! Ook voor grotere groepen. Bedankt!

Myrna
Gisteravond een kookworkshop gehad bij Kookstudio Assen. Het was een zeer geslaagde avond! We hebben allemaal lekker gegeten en ons goed vermaakt. Bedankt Sietze en Peter voor deze heerlijke avond!

Jan Popken
Persoonlijk was ik al enige tijd op zoek naar de mogelijkheid mijn vaardigheden in koken te verbeteren. Via een tip werd ik geattendeerd op de Kookstudio Assen. Op 8 november 2010 mocht ik bij de eerste kookgroep van de Kookstudio Assen aanwezig zijn. Een hele goede zet een prima aantal kookgenoten goede sfeer goed uitgeruste keuken goede chef-kok lekker recept. Voor mij reden op zeker deel te nemen aan nummer 2 in januari 2011.

Inge
Tijdje geleden hebben wij een vrijgezellenfeest hier gehad. We hebben hier met zijn allen van genoten ook onze zwangere vrijgezel. Super dat er een paar kleine aanpassingen konden gedaan worden voor de zwangeren onder ons. Natuurlijk lekker gegeten en zeker lekker gedronken ;. Zeker voor herhaling vatbaar.

Erica
We hebben genoten van de kookworkshop als vrijgezellenfeestje. Een mooie ruimte gezellig lekker eten en ik persoonlijk heb weer nieuwe dingen geleerd. Zeker voor herhaling vatbaar en aan anderen aan te raden. Grote pluspunt: geen gehaast maar er werd overal de tijd voorgenomen.

Mirjam Assendorp Stichting Zorgpalet
Voor een afscheid hebben we met 20 mensen van clientenraad managementteam en staf tapas gemaakt. Het valt niet mee om 20 eigenwijze lieden aan te sturen maar het was een gezellige avond. Complimenten voor Sietze en Pim voor de organisatie!

Judith Struik
Heel erg bedankt voor de geslaagde vrijgezellenavond. Wat ik vooral erg leuk vond was de mogelijkheid zelf je thema voor de avond te bedenken. Het menu was heerlijk en het werd heel goed en prettig begeleidt door Sietze en Pim. Ik kom zeker nog een keer terug.

Asnat
Het was super gezellig. En ik heb er weer wat bij geleerd van de franse culinair. Nogmaals bedankt daarvoor. Mijn moeder vond het helemaal te gek. Vooral dat ze haar certificaat kreeg hahaa... groetjes Asnat van Gulik - Sopacua

Hans Buist
Wij hebben met 45 personen een geweldige avond gehad in de kookstudio! Het driegangendiner dat door álle aanwezige mensen is bereid smaakte fantastisch en de sfeer was misschien nog wel beter! Al met al top georganiseerd en echt een aanrader ook voor de grotere groepen!! Groeten Hans en Ida, organisatie bedrijfsuitje45 personen kookstudio assen

Stefanie
Ontzettend gezellige avond met heerlijke gerechten. Absoluut een aanrader!

Evelien
Sietze en Pim, bedankt voor een geslaagde avond! In een ontspannen sfeer lekker gekookt gepraat en heerlijk gegeten. Op de juiste momenten was chef Pim aanwezig met tips en jullie beschikbaar voor vragen. En wat een mooie ruimte.

Carla
Sietze en Ilias, heel erg leuk en leerzaam. Een avond tot in de puntjes verzorgd! We zijn gelijk zo enthousiast dat we met de kookgroep mee willen doen! Tot ziens

Lyan
Halloo! Bedankt voor de top middag/avond! 't was leuker dan ik eerst had gedacht! :D en veel succes! Groetjes

Henriëtte
Het was donderdag heeeeerlijk!! Bedankt! :D

Gerdien de Groot
ha Sietze en kok Pim, met een vriendengroep hebben we op 17 september een hele leuke en leerzame avond gehad. het menu in overleg met jou samengesteld bestond uit een trio van zalm, saltimbocca en panna cotta. alles is prima gelukt en we hebben met elkaar heerlijk gegeten een aanrader!

leuke avond kookstudio

Rita
Het was top om mijn vrijgezellenfeest in jullie kookstudio te vieren. We hebben heerlijke tapas gemaakt. Bedankt daarvoor!!!!vrijgezellenfeest kookstudio

Joyce
Gisteren ook weer super genoten van de griekse kookworkshop! Ondanks de moderne keuken en creatieve inrichting voelt het toch een beetje als gewoon gezellig thuis eten. Ik ben fan!

Anneke Holster
Sietze, De workshop Grieks koken die je namens Libelle hebt georganiseerd was perfect. Goed gastheerschap zowel van jou als van Ilias onze chef-kok. Veel geleerd en erg gezellig. Waande me weer even op de Peloponnesos. Bedankt!

Janny Linstra
Gisteravond de Griekse workshop gevolgd in de kookstudio. Geweldige avond gehad. Veel geleerd van Ilias, zelfs messen slijpen, heerlijk eten en Sietze Ezinga was een prima gastheer. Bedankt kom zeker nog een keer.

Sinie Meijerink
Hele gezellige Italiaanse workshop gehad op 9 september j.l. Lekker gegeten en ook weer wat geleerd! Linda Corine Sinie

Annie Hennie Simone en Kim
Donderdag de workshop Italiaans koken gehad bij Sietze en Pim. Het was erg gezellig, lekker en leerzaam, zeker voor herhaling vatbaar. Ga zo door Sietze! Groetjes Annie Hennie Simone en Kim

Robin en Roos
Wij waren bij de Italiaanse kookworkshop op 9 september! En ik moet zeggen; héél erg leuk en veel geleerd! Ook erg fijn: gezellige ongedwongen sfeer èn mogelijkheden om te variëren op het menu bv. voor zwangeren en vegetariërs. Al met al een topavond en natuurlijk heerlijk gegeten!italiaanse kookworkshop

Joyce
Samen met een gezellig groep mensen en een kok met liefde voor zijn vak heb ik geleerd om een aantal lekkere Mexicaanse gerechten te bereiden. Het was dus niet alleen heel leuk maar ook nog eens erg leerzaam. Ik kom zeker nog een keer terug! Joyce

Harma Battjes
Net terug van de kookworkshop waarbij we een heerlijke Drentse Hunebedsteak hebben gemaakt! Het was heel gezellig om met elkaar een heerlijke maaltijd op tafel te zetten! Goede kok die weet waar hij over praat. Een fijne keuken om in te koken en een prima gastheer! Ik zeg: voor herhaling vatbaar!!

Jan
De Mexicaanse kookworkshop die ik onlangs heb gevolgd heb ik als zeer prettig ervaren. Alle noodzakelijk ingrediënten waren aanwezig. Prima chef-kok, leuke deelnemers, prima keuken, goede gastheer en tot slot het gezamenlijk genieten van heerlijke Mexicaanse gerechten. Een aanrader voor een ieder die van koken houdt.

Agreeth Timmer
Wij onderwijscollega's Nieuw Buinen hadden gisteravond een erg leuke kookworkshop met chef-kok Pim. Het bereiden van de gerechten was leerzaam gezellig en het uiteindelijke resultaat was lekker! Koken en lol maken zorgt echt voor een leuk avondje uit. Ohja inrichting kookstudio: netjes, leuke lampen en geweldige kookeilanden!

Ria, Marijke en Ellen
Het is donderdagochtend en wij zitten hier nog na te genieten van een leerzame culinaire maar ook vooral gezellige workshop Mexicaans koken die wij gisteren hebben bijgewoond. Het was voor ons een zodanig succes dat we binnenkort met ons schoolteam een workshop gaan volgen. Echt een aanrader!!!

Janny
We hebben gisteren een geweldige avond gehad tijdens de Mexicaanse kookworkshop. We hebben veel geleerd van de geweldige chef Ilias. We verheugen ons al weer op de Griekse workshop over 2 weken!

Inge Dijkinga
Met heel veel plezier heb ik gisteren de kookworkshop Mexicaans koken gedaan. Zowel gastheer Sietze als kok Ilias waren bijzonder gastvrij. Met veel humor hebben wij met z'n allen een voortreffelijk diner gemaakt en met smaak opgegeten. De gebruikte producten waren allemaal van hoogwaardige kwaliteit en de ambiance is zeer smaakvol. Kortom; een aanrader. Ik kom zeker terug!

Petra Makkes
Wij hebben op zaterdag 14 augustus jl. een vrijgezellenfeest met 19 mannen en vrouwen gehouden bij Kookstudio Assen helemaal super en zeker een aanrader! Het a.s. bruidspaar heeft genoten van alle gezelligheid en lekkere eten wat een goede aftrap is voor de trouwdag.

Danielle Laanstra
Zaterdag 19 juni een kookworkshop gevolgd bij jullie. Het was helemaal super met de Griekse kok! Het was een zeer geslaagde avond van ons weekendje weg met de handbaldames! zeker tot een volgende keer!handbal dames assen

Gemeente Assen - Afdeling samenleving en wijkzaken
Ons afdelingsuitje werd besloten met een geweldige kookworkshop in jullie studio. Gastvrij culinair boven verwachting en super gezellig was het. Wat het nog extra leuk maakte was de opdracht die de collega's 's middags bij het spelen van het spel "Wie is de mol" in de binnenstad van Assen hadden meegekregen. Er moesten boodschappen worden vergaard voor de workshop 's avonds. Sietze Ezinga had goede ideeën en heeft met kok Pim de avond tot een succes gemaakt. En niet te vergeten de dames achter de bar!

brede school assen

Ineke Schoenmaker
Hoi Sietze, bedankt voor de supertoffe vrijgezellenavond, onze vrijgezel was blij verrast toen we melden dat we met alle dames gingen koken. We hebben een reuzeavond gehad en je rosé viel, net zoals het eten, goed in de smaak! Tot ziens! Ineke

Beata en Katinka
Op 22 april 2010 hebben wij met ons team een kookworkshop gevolgd. Het was gezellig en leerzaam. We hebben heerlijk gekookt en gegeten. Het was voor ons team een leuke middag en avond. Bedankt. Groeten namens SVB team 2

Monique en Marina SVB Groningen
Op 25 mei 2010 hebben wij ons teamuitje in de Kookstudio gehad. Een zeer geslaagde middag/avond op een hele leuke locatie. Heerlijk gegeten en gedronken. Bedankt hiervoor en tot de volgende keer. SVB Groningen team 1

Gerben en Annita
Hallo Sietze De mexicaanse kookworkshop was super. Veel geleerd en lekker gegeten en gedronken met een leuk gezelschap.mexicaans

Leon Mooibroek
Vanavond een werkelijk fantastische avond gehad! Weer leuke dingen opgestoken om te gebruiken bij het koken en daarnaast ook heerlijk gegeten. Het was erg geslaagd de manier waarop het verzorgd is tot aan de produkten die gebruikt worden. Niet alleen een leerzame avond maar ook heel gezellig! Al met al is de Mexicaanse kookworkshop zeker de moeite waard! Ik heb er van genoten bedankt voor de fijne avond!

Marloes van der Molen
Onze meidenavond is zeer geslaagd met de kookworkshop in jullie kookstudio. We hebben ons de hele avond uitstekend vermaakt; wat heerlijk dat we niet mochten afwassen! Veel succes met je kookstudio Sietze, wij komen in ieder geval zeker een keertje weer terug.

Astrid van den Brink
Een geweldige middag/avond gehad. Echt helemaal top, een mooie locatie alles tot in detail verzorgd. Vriendelijke begeleiding die ook nog eens in is voor een gezellig praatje. Mede dankzij jullie is dit een heel aangenaam team uitje geworden. Zeker weten dat ik nog een keer terug kom. Wens jullie heel succes en dat jullie maar veel workshops mogen organiseren.

Anne en Christa
Eindelijk was het dan zover een avondje naar Kookstudio Assen. Veel van gezien gehoord en geroken en dan nu zelf aan het koken. Het was erg gezellig. Daarnaast was het erg leuk om samen met een chef-kok de complete maaltijd te bereiden. We hebben er zelfs van geleerd en heerlijk gegeten. Een absolute aanrader voor hen die nog geen afspraak gemaakt hebben bij Kookstudio Assen.

kookworkshop met kwartels

Teunis Marissen
Hartelijk bedankt voor de geweldige avond in jullie kookstudio, ik heb genoten en kom zeker nog een keer terug. De studio is mooi ingericht, lekker ruim en toch niet te groot, de kok kon ons goed adviseren en stond klaar met z’n praatje en het was nog lekker ook! Tot een volgende keer.

Henriette Schoonbeek, Accare
Beste Sietze wij hebben met onze dienst een zeer geslaagde kookcursus gehad! Collega's vonden het gezellig en hebben heel positief gereageerd. Bedankt hiervoor!

accare kookstudio assen

Carmen Peters, Alescon
Hierbij wil ik jullie bedanken voor de leuke en gezellige avond. Mijn collega's en ik hebben geprobeerd een 3-gangen menu te maken en dat is met dank aan jullie goed gelukt want we hebben heerlijk gegeten! Met vriendelijke groet Carmen Peters

Ina Maring, Drenthe College
Beste Sietze, Mijn collega’s en ik hebben gisteren een fantastische avond gehad bij de Kookstudio. Daarvoor onze hartelijke dank aan jou en je collega-kok. En we hebben heerlijk gekookt en gegeten. We gaan de recepten beslist thuis uitproberen. Tot ziens. We zullen jullie zeer zeker aanbevelen bij iedereen die een leuke activiteit zoekt. Vriendelijke groet ook namens de collega's. Ina Maring Drenthe College

Hanneke en Veronique
Met de sudokupuzzel een hele originele prijs gewonnen namelijk een kookworkshop in de nieuwe kookstudio van Sietze. Heerlijk Mexicaans gekookt onder het genot van een Coronaatje. Ondanks onze geringe kookervaring kregen we de kneepjes van het Mexicaanse koken toch onder de knie. Na afloop heel gezellig met z'n allen aan de gezamenlijke tafel gegeten. Ilias de kok had prachtige verhalen. We hebben inspiratie opgedaan voor onze vakantie. Hartstikke bedankt voor deze leuke avond! Groeten Hanneke en Veronique

mexicaans gekookt

ABD Renault/ Nissan
Wat een gezellige avond hebben we gehad! De vraag was: "Hoe kunnen we met 3 personen voor 25 personen koken" Het antwoord lag dichterbij dan we dachten. We hadden alle benodigde apparatuur en gereedschappen die we nodig hadden keurig bij de hand. Een leuke ruimte waar het goed toeven is en alle vrijheid om de avond in te richten zoals we wilden. Ideaal dus! Echt een aanrader dus om ook personeelsfeesten te plannen. Bedankt voor de goede zorgen! We hebben het erg naar onze zin gehad! Groeten van alle verkoopmedewerkers van ABD Renault/Nissan Drachten Heerenveen en Sneek.

Ype Postuma
We hebben op 16 februari als prijs een prettige en leerzame Mexicaanse workshop gehad onder leiding van Ilias. Het was heel gezellig we hebben inmiddels thuis al een heerlijke guacamole gemaakt.

Boukje Veldman
De Griekse kookworkshop was heel gezellig, lekker en leerzaam. Ik heb die avond nog veel bijgeleerd en heb veel aan de tips gehad. Thuis heb ik het gerecht nog een keer gemaakt kijken of het lukte en dat ging prima. Zowel het gerecht als de kookworkshop is voor herhaling vatbaar. Ik verheug me al op de Mexicaanse kookworkshop! Kookstudio Assen; echt een aanrader!

Anke van Riel
De Mexicaanse kookworkshop onder leiding van Ilias Kotsiris was een geweldig succes. De begeleiding was fantastisch en het Mexicaanse eten was heerlijk. Kortom een echte aanrader om ook eens een kookworkshop te volgen bij de Kookstudio Assen. Wij wensen Sietze Ezinga veel succes.

Bas ter Veen
Wij hebben meegedaan aan een prijsvraag en zodoende mochten wij aan een kookworkshop deelnemen. Tot onze grote verrassing was het een Mexicaanse kookworkshop. Wij hadden nog nooit eerder Mexicaans gegeten, laat staan gekookt! De kok was erg behulpzaam bij de bereiding van de maaltijden en het smaakte voortreffelijk. De kookstudio is leuk ingericht!

Reactie uit het gastenboek

5 november 2016 - Familie Jellema
Enorm genoten bij de kookworkshop in het kader van de 75ste verjaardag van mijn moeder. Leuk en lekker gekookt onder leiding van kok Ilias en genoten van de prettige verzorging van gastheer Sietze. Beveel deze kookstudio en deze heren van harte aan bij familie en vrienden!

Lees alle reacties in het gastenboek